ZONETERAPI

VARIGHED: 1 time

 

HéLT tilbyder zoneterapibehandlinger, som er specifikt rettet mod den enkelte klients ønsker og problemstillinger.

Zoneterapi er en behandlingsmetode, som bygger på teorierne bag den Traditionelle Kinesiske Medicin. Med trykpåvirkninger ét sted på kroppen søger behandleren at forbedre funktionen et andet sted. Teorien er, at hele kroppen (makrosystemet) kan findes afspejlet i delområder af kroppen (mikrosystemer), som kommunikerer og vekselvirker med hinanden. Mikrosystemerne er såvel fødderne som ørene (øreakupunktur). 

Zoneterapi er en komplementær behandlingsmetode, som hverken kan eller skal erstatte den naturvidenskabelige tilgang til sygdomsbehandling.

Behandlingen udføres af autoriseret zoneterapeut (ZCD).

 

MASSAGE

VARIGHED: 1 time

 

HéLT tilbyder kropsmassage, som tager udgangspunkt i den enkelte klients behov.

Der tages afsæt i en samtale, således at kropsbehandlingen er skræddersyet til den enkelte. Fokus er dermed varierende fra afspænding til mere dybdegående massagebehandlinger af infiltrationer og skader. Samtalen finder sted som en del af behandlingen, og dermed sikres det, at klienten opnår den hjælp og støtte gennem behandlingen, som var hensigten.

 
 

YIN-MASSAGE

 

HéLT tilbyder yin-massage, som tager sit afsæt i yin yogaen.

Fokus er på massage af kroppens væv med henblik på at skabe flow. Massagen foregår ved, at behandleren fører dig rundt i stillinger og holder stillingerne i et blidt stræk. Dette giver plads og tid til, at kroppen kan spænde af i sit eget tempo. Dette kan efterlade energi, ro, løsne op for spændinger og berolige nervesystemet.

Behandlingen omfatter bl.a. siddende og liggende stillinger, vejrtrækningsøvelser og tapping. 

Behandlingen indledes med en samtale med henblik på at skræddersy den optimale massage efter dit specifikke behov.

VARIGHED: 1 time

 

 

HéLT tilbyder et bredt udbud af kropsbehandlinger. Alle behandlinger udføres af veluddannede og kompetente behandlere. Det er muligt at kombinere behandlingsformerne, således at du sammensætter den behandling, som vil understøtte dig bedst.

Kontakt HéLT ved tvivl om valg af behandlingsform.