Back to All Events

AYURVEDA I DAGLIGDAGEN

FORDYB DIG I AYURVEDA MED PSYKOLOG & EKSPERT METTE KOLD. TILMELD DIG HER.

Ayurveda, det flere tusinde år gamle indiske sundhedssystem, er et logisk system, du kan læne dig ind i, når du balancerer dig selv mht. kost, søvn, motion, arbejde, i forhold til årstiderne, i relationerne mm. Der findes tre grundtyper, vata, pitta og kapha, som vil blive gennemgået på kurset, og som du får mulighed for at teste dig selv i forhold til. Kurset giver konkrete input, du kan bruge i hverdagen. Systemet er både en rigtig god ramme til at forstå dig selv - og til at forstå de andre, så du nænsomt kan balancere din egen unikke struktur, samtidig med bedre at kunne acceptere og understøtte de andre i at trives bedre endnu.

Der udleveres en lille oversigt på kurset.

Har du lyst at have arbejdsbogen (det anbefales, fordi dagens undervisning bygger på den), kan den på dagen købes til kr. 60. (Normalpris kr. 100.)

Der vil blive serveret te & undervisningen foregår siddende på bedste yogamanér, HéLT stiler alt udstyr til rådighed. Medbring gerne blok og kuglepen til at tage notater. 

OM FOREDRAGSHOLDEREN
Mette Kold er psykolog (cand. psych., ph.d.) & certificeret meditationslærer fra The Chopra Center.
Mette er privatpraktiserende sundhedspsykolog med speciale i mindfulness og meditation. Hun har privat mere end 30 års erfaring med yoga og meditation, og hun har de sidste 20 år også arbejdet integrativt med vestlig psykologi og den vediske tradition, der baserer sit sundhedssyn på ayurveda, yoga, mindfulness og meditation. 

Hun har afholdt mange kurser for større og mindre grupper. Hun underviser på psykologistudiet på Aalborg Universitet, og hun er med-initiativtager til et større forskningsprojekt om smertehåndtering, hvor yogaens og mindfulness' virkningsmekanismer mere specifikt udforskes. 

Hun har skrevet bøger og arbejdsbøger i emner relateret til sin undervisning.

TILMELD DIG HER

DATO: 26. maj, 2018

TID: 14.00-16.30

PRIS: 300 kr.