UA-72276616-1

HéLT YIN

VARIGHED: 1 time og 15 min.

Inkl. 10 min. Savasana (afspænding).

 

YOGA FOR ALLE

Yderst rolig og indadvendt praksis med fokus på det meditative. 


"HéLT YIN" er siddende og liggende stillinger, der holdes i 3-5 min. Der arbejdes på hengivelse til stræk med henblik på at lade kroppen give sig med tyngdekraften.


Yin yoga tager afsæt i Traditionel Kinesisk Medicin (TCM) og adskiller sig fra andre yogaformer ved at have fokus på smidighed i bindevævet (fascia) fremfor musklerne. 
Der er særligt fokus på pauserne mellem stillingerne ud fra et ønske om at observere stillingernes effekt på krop og sind. 


Med afsæt i TCM arbejdes der med yin yogaen på kroppens energibaner med henblik på at skabe gennemstrømning, således at blokeringer, såvel fysiske som mentale, udlignes. 


Yin yoga kan virke yderst beroligende på nervesystemet og kan medvirke til at afhjælpe stress/overbelastning og medføre forøget ro og afspænding

KØB MEDLEMSSKAB HER

 

HéLT HATHA

 

VARIGHED: 1 time og 15 min.

Inkl. 10 min. Savasana (afspænding).

YOGA FOR ALLE

Fokus på at være til stede hos dig selv, i din krop og ud fra den givne dags forudsætninger. Via klassiske yogastillinger vægtes HéLTs grundlæggende principper for en sikker yogapraksis. Dette omfatter: vejrtrækning, sikker anatomisk praksis,  udvikling af balance, smidighed og styrke.  


HéLT HATHA-klasserne er bygget op omkring klassiske Hatha-yogastillinger. Der arbejdes på at kombinere vejrtrækning med yogastillinger, såvel statisk som dynamisk. Yogastillingerne instrueres grundigt og hensigtmæssigt med øje for alignment og anatomi. Der anvendes ofte hjælpemidler/props, for at udføre stillingerne så virkningsfuldt som muligt.   


Som ny elev er der pladstid og støtte til at lære yogastillingerne samt din egen krop at kende.
Mens der for den garvede elev skabes mulighed for at gå dybere ind i allerede kendte stillinger med mulighed for fokus på yderligere udfordrende variationer af stillingerne.   

KØB MEDLEMSSKAB HER

 

BLID HATHA

 

VARIGHED: 1 time og 15 min.

Inkl. 10 min. Savasana (afspænding).

YOGA FOR ALLE

Fokus på den styrkende & smidiggørende yoga, i et tempo hvor alle kan følge med. Disse klasser henvender sig til nye yogaelever, som ønsker at blive bekendt med yogastillingerne, men lige så meget til garvede yogier, som ønsker at dyrke det mere rolige tempo og kommer ned i gear samtidig med at kroppen styrkes.
Klasserne sammensættes af rolige, blide yogastillinger, dynamiske såvel som statiske, således at kroppen bliver stærkere, kropsbevidstheden øges og fokus rettes indad. 
På trods af klassens rolige tempo er der fokus på smidighed og styrke. Størstedelen af klassen vil være en kombination af siddende og liggende stillinger. 

Der tages højde for eventuelle skader eller fysiske udfordringer ved brug af hjælpemidler samt plads til individuel vejledning - disse klasser er virkelig for alle & læreren vil have øje for hver elev. 

KØB MEDLEMSSKAB HER

 

HéLT FLOW    

VARIGHED: 1 time og 15 min.

Inkl. 10 min. Savasana (afspænding).

 

YOGA FOR ALLE


På "HéLT FLOW" arbejdes der med flydende overgange mellem yogastillingerne i samspil med vejrtrækningen. Der er indgår både siddende og stående stillinger, hvilket gør klassen udviklende for alle uanset niveau - forvent sved på panden, dynamisk bevægelse og udfordring som såvel ny yogaelev som erfaren - alle er velkommen. 

"HéLT FLOW" er en udpræget Vinyasaklasse. Klassen kombinerer det legende, flydende og fysisk udfordrende. Hver klasse indledes med opvarmende stillinger efterfulgt af intense flows, der munder ud i afsluttende dybe og nærværende stræk.
Alle asanas (yogastillinger) forklares i dybden, så alle kan følge med. De mindre erfarne elever vil opbygge styrke, smidighed & blive bekendt med at kunne kontrollere vejrtrækningen i takt med bevægelse og hermed blive klar til at kunne deltage på HéLT FLOW 2.
De mere erfarne elever vil få mulighed for at komme dybere i deres praksis og nørde teknik & udholdenhed.

 Du vil få mulighed få at arbejde dybt og lege med de udfordrende yogastillinger, udfordrende overgange, tempo, fokus, nærvær & teknik.

Hvis du er i tvivl om du er klar til at deltage på "HéLT FLOW" så giv det et forsøg og tag gode hvil undervejs - et hvil er altid velkommen. 

KØB MEDLEMSSKAB HER

 

HéLT RESTORATIV

 

VARIGHED: 1 time og 15 min.

Inkl. 10 min. Savasana (afspænding).

YOGA FOR ALLE

Tempoet er yderst roligt med et absolut fokus på afspænding og indre ro. Der er ingen brug af muskelkraft, idet tyngdekraften sættes ud af spil, ved at kroppen understøttes med hjælpemidler som yogaklodser, puder og tæpper. 


Stillingerne er liggende eller siddende og holdes omkring 5 minutter.


Ved at lade kroppen hvile i understøttede stræk beroliges nervesystemet, hvilket gør denne klasse yderst egnet for bl.a. stressramte/overbelastede samt ved andre afkræftede tilstande. HéLT anbefaler dog alle, der praktiserer yoga, at give sig selv den gave at opleve effekten af restorativ yoga.  

KØB MEDLEMSSKAB HER

 

HéLT YIN/YANG

VARIGHED: 1 time og 15 min.

Inkl. 10 min. Savasana (afspænding).

 

YOGA FOR ALLE

HéLT YIN & YANG YIN/YANG-yoga kombinerer det bedste fra to forskellige tilgange til yogaen. Yin-yogaens blide & meditative energi med Yang-yogaens dynamiske og flydende karakter. På denne klasse vil alle kunne deltage & blive guidet sikkert gennem en praksis, som både vil virke beroligende & afslappende samtidig med at den vil være styrkende og varmende. 

KØB MEDLEMSSKAB HER

 

HéLT YOLATES

 

YOGA FOR ALLE

 

LIVING YOLATES er en holistisk træningsform der kombinerer det bedste fra yoga, pilates, meditation og dans, med et fokus på både krop, sind og sjæl. 
Elementerne fra yoga giver dig fokus, indre ro og balance. Pilates tilføjer klassen styrke og udholdenhed. Dansen giver dig livsglæde og booster din energi.
Du vil arbejde hele kroppen igennem på denne klasse, på en måde og et niveau, hvor alle kan være med, og du efterlades med mere energi samt en følelse af glæde og ro.

KØB MEDLEMSSKAB HER

VARIGHED: 1 time og 15 min.

Inkl. 10 min. Savasana (afspænding).

 
 

HéLT
REHAB
PREHAB

 

VARIGHED: 1 time og 15 min.

Inkl. 10 min. Savasana (afspænding).

YOGA FOR ALLE

 

HéLT REHAB/PREHAB er en yogaklasse for dig der ønsker at forebygge (eller allerede har) skader og skavanker, som begrænser dig i dagligdagen og din praksis. 
Klassen er en alsidig time der tager afsæt i yogaen, og inddrager træningsteknikker der sikrer hensigtsmæssig bevægelse.
Fokus er på at genoprette, samt opretholde, kroppens funktionalitet. F.eks. bruges der elastikker til at styrke skulderens bevægelighed og stabilitet, samt bolde til bindevævsmassage der løsner op i hofte og øvre ryg. De dybe mavemuskler trænes, for at støtte lænden, og bagsiden af lårene styrkes, for at undgå knæproblemer. 
Klassen afsluttes i restorativ hvile, i savasana. 
En dynamisk hatha-klasse, krydret med gode bevægelses vitaminer!
Alle er velkomne - også nybagte mødre som ønsker at øge stabilitet omkring kernemuskulaturen på en sund og forsvarlig måde.

KØB MEDLEMSSKAB HER

 

Hos HéLT bliver den enkelte yogaelev støttet i sin personlige praksis. Lærerne er yderst veluddannede og kan derfor hjælpe eleverne til en sikker praksis, som tager højde for eventuelle skader eller udfordringer.

Som elev hos HéLT kan du dermed få optimal støtte og finde din personlige vej til en yogapraksis, som giver mening for netop dig og din krop. 

Der er aldrig flere end 12 elever pr. klasse, hvilket giver underviseren mulighed for at have tid til den enkelte. Du er altid velkommen til at stille spørgsmål og bede om hjælp, hvis du møder udfordringer under en yogaklasse. Der er desuden afsat tid efter hver yogaklasse, hvor du er velkommen til at blive til en snak. 

KØB MEDLEMSSKAB HER